Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın nite açıldığını açıklamak gerekir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak boşaltılmasına olanak tanır, bina emniyetliğini sağlamlar. Müstacel çıkış bapları binaların konstrüksiyonsına ve genliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + cenah seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin katı keşik opsiyonel olarak hileınan hidrolik kanat ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en makro avantajı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çkırmızıışması önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın ve ivedili Yangın Çıkış Kapısı konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü güçlü kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page